Harzen 2017

Indbydelse til Træningstur til Harzen 2017     

 

Hej alle cykelvenner i Gråsten Cykleklub arrangerer vi en træningstur

til det bjergrige HARZEN, i dagene Torsdag d. 27 April – Søndag d. 30. april 2017.

 

Vi foreslår udrejse torsdag d. 27 april kl. 7.00 fra Gråsten

(rejsetid ca. 4,5 – 5 timer) så kan vi være i Altenau lidt over middag. Hjemrejse søndag d. 30. april fra Altenau   mellem kl. 12.00 – 13.00.

 

Program:    

Torsdag:   Ankomst lidt over middag og efter en lille medbragt frokost tager vi af sted på ca. 2-3 timer opvarmningstur i bakkerne med evt. en lille kaffepause.

 

Fredag og Lørdag: Heldagsture rundt i Harzen fra kl. 9.00 til ca. Kl. 15 – 16. Der er indlagt 2 kaffe og frokostpause Turenes længde de to dage vil være ca. mellem 100 og 130 km. pr. dag, alt efter vejrforholdene og vi bestræber os på at have en rute klar, der tilgodeser både smukke omgivelser og en del højdemeter.

                    

Søndag: Afgang kl. 8.00 en lille tur på en 2-3 timer og derefter af sted til DK. Der aftales individuelt i bilerne på vej hjem hvor der holdes spisepause.

 

Vejret i April kan være svingende, så derfor medbring cykeltøj til både sommer og vinter/ skoovertræk og hansker, så vi er forberedt på omskifteligheder i vejret.

 

Ophold/overnatning: Nyt koncept i år, vi skal denne gang bo på LandHotel Alte Aue i Altenau. (Hotellet hvor vi plejer at spise)

Link til Hotel: http://www.landhotel-alteaue.de/

 

Der er plads til opbevaring af cykler i lukket garage samt mulighed for vask af cykler.

 

Der er traditionel morgen inkl. Müesli, cornflakes og frugt mm.

Der er en trerettes menu til aftensmad hver dag.

 

Der er mulighed for at vælge følgende overnatning:

Alle priser er for 3 overnatninger inkl. Morgen og aftensmad

 

Enkeltværelse: 192 euro pr. person

Dobbeltværelse: 162 euro pr. person

Apartments op til 5 personer: 120 euro pr. person

(I Apartments er der en blanding af senge og sovesofa)

 

Hertil kommer benzin penge: 350 kr. pr person (Chauffør fritaget)

 

Transport er privat, så vi inddeler deltagerne i forskellige biler, alt efter hvem der kører og kørselspengene bliver fordelt på chaufførerne.

 

Vi holder et oplysningsmøde for de tilmeldte deltagere, hvor vi aftaler hvad der skal foregå og hvorfor, og hvem der kører sammen/bor sammen. Vi bliver opdelt i både en A gruppe og en B Gruppe, alt efter køreegenskaber.

 

Er du/i interesseret i sådan en tur, så er vi nød til at have en hurtig tilmelding idet vi skal bo på Hotel sidste tilmelding Mandag d. 28 november 2016 på vores hjemmeside / Aktivitetskalender. (27 til 30 april 2017).

Send mail eller ring til Bjarne hvilken type overnatning der ønskes. Enkelt, dobbelt eller Apartments.

Der er mulighed for senere tilmelding, dog er der ingen garanti for ledige Hotelværelser. Hvis du har tilmeldt dig og ønsker at lægge bil til er du velkommen at sende mig en mail / ringe til

bj.asmussen@hotmail.com . Hvis der er nogle spørgsmål / oplysninger vedrørende turen så kontakt mig endelig, på Tlf. 61657883

 

 

 

VELMØDT og håber på god tilslutning

(luft i æ dæk og vi er væk)

 

 

Med Venlig Hilsen       Gråsten Cykleklub